Kenmerken

Promesse *, 8232 VX Lelystad - Lelystad

  • Promesse_voorkant

Niet meer beschikbaar - Appartement

Geweldig appartement met uitzicht!

Midden in het vernieuwde stadshart van Lelystad ligt dit geweldige nieuwbouw appartement in het afgesloten wooncomplex medaillon met fraai uitzicht over het gezellige nieuwe winkelgebied. Dit appartement van ruim 90 m2 heeft een geweldig inpandig balkon die geheel afsluitbaar is door middel van een glazen schuifdeur en is met zijn fraaie ronde vorm een echte blikvanger. Alle voorzieningen zijn op loopafstand!

Via de centrale toegang met moderne intercom kunt u met de lift naar de derde en tevens bovenste verdieping. Hier treft u op de korte maar brede galerij samen met twee andere appartementen de voordeur.
De entree van de woning geeft toegang tot de hal. Deze hal geeft u toegang naar de 2 slaapkamers, apart tweede toilet, badkamer met douche en toilet, bergkast en de woonkamer van maar liefst 50 m2 groot.

De lichte woonkamer heeft een fraai uitzicht en geeft toegang tot de keuken met inbouwapparatuur en het ruime inpandige balkon waar u makkelijk een lounche zithoek kunt plaatsen en tevens een royaal uitzicht over de gezellige binnenstad heeft. Het balkon is af te sluiten over de hele breedte door middel van een grote glazen harmonica deur waardoor deze veranderd in een extra kamer.

Dit appartement beschikt over een aparte berging met verlichting en een afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling onder in het complex. Een parkeervergunning kan via de gemeente worden aangevraagd voor de naast gelegen parkeergarage.

Al met al een schitterend appartement wat u echt moet komen beleven!

Kaart

Vergelijkbare woningen